Analyse er grunnlaget for vel gjennomførte transaksjoner.

Pangea Property Partners har et pan-nordisk analyseteam som løpende følger utviklingen i markedet. Analysevirksomheten støtter selskapets rådgivende virksomhet og gir våre kunder veiledning i viktige beslutninger.

Vi publiserer en rekke rapporter og har tilgang til omfattende markedsdata. Det som gjør oss unike er blant annet at vi dekker hele Norden, samt arbeider med sammenlignbare og egenproduserte data.

Du kan bestille våre rapporter under eller kontakte oss direkte for å diskutere ulike typer skreddersydde analyser eller samarbeid.

Mikael Söderlundh – Analysesjef & Partner
mikael.soderlundh@pangeapartners.se

Få våre rapporter direkte i innboksen din!

Du kan følge hva som skjer på det nordiske eiendomsmarkedet ved å abonnere på våre analyser. Vi tilbyr to ulike abonnementstjenester.

Pangea Basic er ett enklere abonnement vi tilbyr gratis. Det inneholder Pangea Weekly.

Pangea Premium er en mye mer omfattende abonnement som inkluderer:
-Pangea Monthly
-Institutional Outlooks
-Pangea Real Estate Index (PREX)
-Spesialanalyser for aktuelle tema
-Tilgang til historiske rapporter
Prisen for Pangea Premium er 10 000 kr/år.

Samtlige rapporter:

Pangea Weekly

Rapporten er en enkel samling av nøkkeltall som er tilpasset den nordiske eiendomssektoren. Pangea Weekly distribueres i begynnelsen av hver uke. Inkludert i abonnementet Pangea Basic.

Pangea Monthly

Rapporten gir en god oversikt over hva som skjer i det nordiske markedet fra både et eiendoms- og kapitalmarkedsperspektiv. Pangea Monthly distribueres i begynnelsen av hver måned. Inkludert i abonnementet Pangea Premium.

Institutional Outlook

Rapporten baserer seg på en undersøkelse av de 150 største nordiske institusjonene. Av rapporten fremgår bl.a. institusjonenes syn på markedet, på eiendom som aktivaklasse, og deres investeringsstrategier fremover. Inkludert i abonnementet Pangea Premium.

PREX – Nordens mest sofistikerte aksjeindeks for eiendom

Pangea Real Estate Index (PREX) er en indeks som inkluderer alle nordiske eiendomsaksjer. PREX dekker både geografisk og sektorvis avkastning, og finnes i to versjoner; eksklusiv og inklusiv utbytte. Det finnes også separate PREX-indekser for de børsnoterte entreprenør- og boligutviklingsfirmaene, og preferanseaksjene. Inkludert i abonnementet Pangea Premium.
For mer informasjon om PREX klikk her og for fullstendige indeksregler klikk her.

Property Market Fact Books – Office

Rapportene inneholder detaljert informasjon om kontormarkedet i Stockholm, Oslo og Helsinki. De gir informasjon om blant annet delmarkeder, leienivåer, ledighetsnivåer, nybyggingsvolum, eierstrukturer og 200-400 profilerte eiendommer. Vi har også tilsvarende rapporter for handel, logistikk og hoteller. Kontakt oss for prisinformasjon.

analys