Medarbeidere

Bård Bjølgerud CEO & Partner
Bård Bjølgerud har vært initiativtaker i mange av de største og mest komplekse eiendoms- og hotelltransaksjoner i Norden de siste 20 årene. Etter å ha ledet eiendomsteamet, Corporate Finance, SEB Enskilda, vært nestleder i SEB Enskilda og Analysesjef i Alfred Berg/ABN Amro, grunnla han Pangea i 2009. Bjølgerud er Siviløkonom med fordypning i Finans fra Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH). Relevant bransjeerfaring: + 25 år.
Håvard A. Nustad Director & Partner
Håvard A. Nustad har omfattende kunnskap om det norske og nordiske eiendomsmarkedet, med nærmere 20 års erfaring som rådgiver og profesjonell investor (Steen & Strøm). Han har initiert og jobbet med noen av de største eiendomstransaksjonene i Norge. Prosjektleder og Investeringssjef i ABB Norsk Kabel, Leder Corporate Finance hos Orkla Finans (Fondsmegling), Administrerende direktør i Steen & Strøm, og som Administrerende direktør og Partner i DTZ i Norge, og siden 2010 som Partner og Director i Pangea. Nustad har Master i Økonomi og Administrasjon og Høyere Avdelings Eksamen med spesialisering i Finans fra Norges Handelshøyskole i Bergen. Relevant bransjeerfaring: + 25 år.
Andreas Birgersson Director & Partner
Andreas Birgersson har vært aktiv innen det Nordiske eiendomsmarkedet siden slutten av 90-tallet. Han har arbeidet med et stort antall transaksjoner med ulike vinklinger, og innenfor alle typer eiendomssegmenter. Andreas var en av grunnleggerne av Pangea i 2009, og har siden 2014 hatt ansvaret for Pangeas svenske virksomhet. Andreas har Sivilingeniør examen fra Lunds Tekniska Högskola. Relevant bransje erfaring: +20 år.
Thomas Andersson Director & Partner
Thomas Andersson har bred erfaring fra corporate finance, hotellrelaterte transaksjoner og strategisk rådgivning. Han har vært involvert i de fleste av Pangeas corporate finance og hotellrelaterte transaksjoner de siste årene. Thomas har arbeidet hos JLL Corporate Finance i London. Han begynte i Pangea i 2010, og har vært Partner siden 2014. Andersson har Bachelor i Eiendom fra Chalmers Tekniske Høgskole og Master i Finans fra Handelshøyskolen i Göteborg. Relevant bransje erfaring: 12 år.
Joakim Arvius Director & Partner
Joakim Arvius har jobbet med det svenske eiendomsmarkedet siden 1994, hovedsakelig med transaksjoner og har solid kunnskap innen bransjen. Han har tidligere erfaring fra Skanska AP Fastigheter (Vasakronan) og HSH Nordbank. Joakim kom til Pangea i 2006 (tidligere Lundberg & Partners) og jobber som prosjektleder på større transaksjoner, og har bred ekspertise når det gjelder utvikling. Arvius er Sivilingeniør med fordypning i Eiendom og Finans fra den Kongelige Tekniske Høgskole i Stockholm. Relevant bransje erfaring: +20 år.
Linn Idsø Brenne Director & Partner
Linn Idsø Brenne har bred eiendoms- og transaksjonserfaring, inkludert portefølje salg, forward-salg og salg av enkelt eiendommer. Erfaringen inkluderer strategisk rådgivning relatert til finansiering, JV-/partner modeller, transaksjonsstrukturer etc. Linn har tidligere erfaring som rådgiver i Akershus Eiendom, og opparbeidet seg generell eiendomskompetanse i Entra. Hun begynte i Pangea i 2014 og er Partner. Brenne er Siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH). Relevant bransjeerfaring: + 20 år
Andreas Friberg Associate Director & Partner
Andreas Friberg har bred erfaring innen alle typer eiendoms transaksjoner. Han har deltatt i flere av de største transaksjonene i Norden, nylig Starwoods offentlige kjøp av Victoria Park og Castellums oppkjøp av Norrporten. Andreas begynte i Pangea i 2011. Friberg har Master i Økonomi og Administrasjon fra Universitetet i Stockholm. Relevant bransjeerfaring: +8 år.
Erik Høvik Director & Partner
Erik Høvik har erfaring fra noen av de største transaksjonene i Norden, i tillegg til finansiering, utviklingsprosjekter og strategisk rådgivning mot et bredt spekter av eiendomsinvestorer og eiere. Han har tidligere erfaring fra Vital Eiendoms (DNB) investerings team. Erik begynte i Pangea i 2011 og er Partner. Høvik er Siviløkonom med fordypning i Finans fra Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH). Relevant bransjeerfaring: + 10 år
André Lundberg Director & Partner
André Lundberg har etablert og organisert mange av de største og mest komplekse eiendoms transaksjonene i Norden de siste 10 årene. Hans erfaring inkluderer alle typer transaksjoner, som finansiering, prosjektutvikling og strategisk rådgivning. André var en av grunnleggerne av Pangea i 2009, fra tidligere å ha vært partner i Lundberg & Partners, da en av de ledende rådgivere i Sverige. Lundberg har utdannelse tilsvarende Bachelor i Økonomi og Administrasjon fra Universitetet i Stockholm og den Kongelige Tekniske Høgskole i Stockholm. Relevant bransjeerfaring: + 23 år.
Mikael Söderlundh Head of Research & Partner
Mikael Söderlundh har bred erfaring innen markedsanalyser av det nordiske eiendomsmarkedet, inkludert det noterte markedet, og hvordan det relateres til selskapsstrategier og transaksjoner. Han har tidligere erfaring som Partner og leder for analyseavdelingen hos Leimdörfer (nå Nordanö). Mikael begynte som Partner i Pangea i 2011. Söderlundh er Siviløkonom og har Master i Økonomi og Administrasjon med fordypning i Finans fra Handelshøyskolen i Stockholm. Relevant bransje erfaring: nærmere +14 år.
Knut Waltré Director & Partner
Knut Waltré har bred erfaring innen alle typer eiendoms transaksjoner, og har vært aktiv på det svenske eiendomsmarkedet siden 2006. Han har tidligere arbeidet hos Leimdörfer (nå Nordanö) og Angermann. Knut begynte i Pangea som Partner i 2016. Waltré har en Master i Økonomi og Administrasjon fra Universitetet i Uppsala.
Anders Buchardt Chairman of the board
Julia Bergqvist Analyst
Julia Bergqvist har erfaring fra eiendomstransaksjoner innenfor flere segmenter. Tidligere arbeidet hun hos Nordier Property Advisors i Stockholm. Julia begynte i Pangea i 2018. Bergqvist har Bachelor i Eiendom og Finans fra den Kongelige Tekniske Høgskole i Stockholm. Relevant bransje erfaring: +3 år.
Fredric Gylling Analyst
Fredric Gylling har erfaring fra transaksjonsmarkedet, og har jobbet med M&A, verdivurdering og tilrettelegging. Han begynte i Pangea i 2018, og har tidligere erfaring fra et Corporate Finance selskap i Stockholm. Gylling har en Master i Økonomi og Administrasjon fra Universitetet i Linköping og en Internasjonal Master i Finans fra EADA Business School i Barcelona. Relevant bransje erfaring: 4 år.
Kristian Hoem Analyst
Kristian Hoem arbeider som analytiker. Han begynte hos Pangea i 2018, og har tidligere erfaring som summer intern i SEB. Kristian er Siviløkonom med fordypning i Finans fra Copenhagen Business School.
Jenny Diaz Jernberg Associate
Jenny Diaz Jernberg har bred erfaring fra eiendomstransaksjoner, analyser og strategisk rådgivning. Hun begynte i Pangea i 2015, og har tidligere erfaringer fra Colliers og JLL. Diaz Jernberg er Sivilingeniør med hovedfag i Eiendom og Økonomi fra den Kongelige Tekniske Høgskole i Stockholm. Relevant bransje erfaring: +5 år
Ville Mannila (Mrec) CEO Mrec
Hege Nilsen PA to the CEO & Event
Hege Nilsen arbeider som personlig assistent for CEO, i tillegg til events og administrasjon. Hun har 11 års erfaring fra SEB Enskilda som assistent ved Corporate Finance avdelingen og for ledelsen. Hege har vært ansatt i Pangea siden oppstart i 2009.
Sondre Nicander Nilsen Associate
Sondre Nicander Nilsen har arbeidet med en rekke transaksjoner, fra porteføljer til salg av enkelt eiendommer på tvers av alle eiendomssegmenter. Han begynte i Pangea etter å ha arbeidet som summer intern i 2014, og har tidligere erfaring fra banksektoren. Nilsen er Siviløkonom med fordypning i Finans fra BI. Relevant bransjeerfaring: + 4 år.
Nina Nordfjell Receptionist
Nina Nordfjell jobber som resepsjonist og møtekoordinator i Oslo, og begynte i Pangea i 2017. Nina har erfaring fra ulike service bedrifter, turisme og salg.
Sandra Nordstrand Head of Administration
Sandra Nordstrand begynte som resepsjonist Pangea i 2004, (da Lundberg & Partners). De senere årene har hun vært kontorsjef. Hun har tidligere erfaring fra regnskapsavdelingen hos Fritidsresor AB, og som reiseleder i utlandet.
Moa Nyhlén Receptionist
Moa Nyhlén jobber som resepsjonist og møtekoordinator i Stockholm. Hun arbeidet tidligere hos XXL, i tillegg til at hun har resepsjonserfaring. Moa begynte i Pangea i 2018.
Kristina Picard Head of Communications and Marketing (i permisjon)
Kristina Picard har mer enn 12 års erfaring fra PR, kommunikasjon og journalistikk. Hun arbeidet tidligere som kommunikasjonssjef i Storebrand og begynte i Pangea i 2017. Kristina har Master fra Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH) og Bachelor i journalistikk fra Oslo Met.
Christian Sahlström Analyst
Christian Sahlström har erfaring innen rådgivning av eiendomstransaksjoner, nordisk markeds analyse og finansielle løsninger. Han begynte i Pangea i 2018, og har tidligere erfaring fra Savills. Sahlström er Sivilingeniør, med fordypning i Eiendom og Finans fra den Kongelige Tekniske Høgskole i Stockholm. Relevant bransje erfaring: +3 år.
Sondre Aarseth Skjerven Analyst
Sondre Aarseth Skjerven har arbeidet med en rekke transaksjoner på tvers av alle eiendomssegmenter, fra porteføljer til salg av enkelt eiendommer. Han begynte i Pangea i 2016, og var tidligere ansatt ved et lokalt eiendomsselskap i Bergen. Skjerven er Siviløkonom med fordypning i Finans fra Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH).
Yasmine Stampe Analyst
Yasmine Stampe har noen års erfaring fra eiendomsbransjen, og er en del av transaksjons- og analyseteamet i Pangea. Hun begynte i Pangea i 2017, og har tidligere erfaring fra Cushman and Wakefield. Stampe har Master i Eiendom og Økonomi fra den Kongelige Tekniske Høgskole i Stockholm. Relevant bransje erfaring: + 3 år.
Sina Såtvedthagen Head of Administration
Sina Såtvedthagen arbeider som kontorsjef. Fra tidligere har hun 12 års erfaring fra SEB Enskilda som assistent ved Equity Research og Corporate Finance avdelingen, og som personlig assistent for CEO. Sina har vært ansatt i Pangea siden oppstart i 2009.
Victoria Tichit Associate
Victoria Tichit har omfattende erfaring med eiendoms- og porteføljevurderinger, kontraktsforhandlinger og hotell analyser. Hun har tidligere erfaring fra JLL Hotels & Hospitality i Paris og Obligo Real Estate i Oslo. Victoria begynte i Pangea i 2018. Tichit har Bachelor i International Hospitality Management med fordypning i Eiendom og Finans fra Ecole Hôtelière de Lausanne. Relevant bransjeerfaring: + 6 år.
Karin Tilja Graphic Designer
Karin Tilja har bred kunnskap innen print og digital layout. Hun begynte i Pangea i 2015, og har tidligere erfaring fra et digitalt produksjonsfirma, og et stort svensk forlag. Tilja er Grafisk Designer fra Berghs School of Communications i Stockholm.
Frida Tosterud Analyst
Frida Tosterud har arbeidet med en rekke komplekse transaksjoner på tvers av alle eiendomssegmenter. Hun begynte i Pangea i 2016. Tosterud har Bachelor fra BI og Master i Finans fra Hult International Business School i Boston. Relevant bransjeerfaring: + 2 år.
Christian Winther CFO
Christian Winter har 10 års erfaring som CFO og Partner i Teknoinvest – et anerkjent norsk Venture Capital firma. Tidligere erfaring fra PwC hvor han arbeidet med revisjon og rådgivning av store norske finansinstitusjoner, verdipapir fond og venture fond. Christian har vært hos Pangea som CFO siden 2010. Winther er Siviløkonom og har en Executive MBA i Finans, begge fra Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH).
Tobias Årfelt Associate
Tobias Årfelt har lang erfaring fra hotellrådgivning, inkludert analyser, konseptutvikling, kontraktsforhandlinger og verdivurderinger. Han begynte i Pangea i 2018 og har tidligere arbeidet hos hotel rådgivningsfirmaet Annordia og det koreanske konglomerat GS Group. Årfelt har Master i Økonomi og Administrasjon fra Universitetet i Stockholm, og har studert Mandarin på Jilin University i Kina. Relevant bransje erfaring: 4 år.