Medarbeidere

Bård Bjølgerud CEO & Partner
Bård Bjølgerud har vært initiativtaker i mange av de største og mest komplekse eiendoms- og hotelltransaksjonene i Norden de siste 20 årene. Etter å ha ledet eiendomsteamet, Corporate Finance, SEB Enskilda, vært nestleder i SEB Enskilda og analysesjef i Alfred Berg/ABN Amro, grunnla han Pangea i 2009. Bård er siviløkonom med fordypning i finans fra Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH). Relevant bransjeerfaring: +25 år.
Håvard A. Nustad Director & Partner
Håvard A. Nustad har omfattende kunnskap om det norske og nordiske eiendomsmarkedet, med nærmere 20 års erfaring som rådgiver og profesjonell investor (Steen & Strøm). Han har initiert og jobbet med noen av de største eiendomstransaksjonene i Norge. Han har vært prosjektleder og investeringssjef i ABB Norsk Kabel, leder for Corporate Finance hos Orkla Finans (Fondsmegling), administrerende direktør i Steen & Strøm og administrerende direktør og Partner i DTZ i Norge. Siden 2010 har han vært Partner og Director i Pangea. Håvard har en master i økonomi og administrasjon og Høyere avdelings-eksamen med spesialisering i finans fra Norges Handelshøyskole i Bergen. Relevant bransjeerfaring: +25 år.
Thomas Andersson Director & Partner
Thomas Andersson har bred erfaring fra corporate finance, hotellrelaterte transaksjoner og strategisk rådgivning. Han har vært involvert i de fleste av Pangeas corporate finance- og hotellrelaterte transaksjoner de siste årene. Thomas har arbeidet hos JLL Corporate Finance i London. Han begynte i Pangea i 2010, og har vært Partner siden 2014. Thomas har en bachelor i eiendom fra Chalmers Tekniske Høgskole og en master i finans fra Handelshøyskolen i Göteborg. Relevant bransjeerfaring: 12 år.
Joakim Arvius Director & Partner
Joakim Arvius har jobbet med det svenske eiendomsmarkedet siden 1994, hovedsakelig med transaksjoner, og han kjenner bransjen svært godt. Han har tidligere erfaring fra Skanska AP Fastigheter (Vasakronan) og HSH Nordbank. Joakim kom til Pangea i 2006 (tidligere Lundberg & Partners), jobber som prosjektleder på større transaksjoner og har bred ekspertise innen eiendomsutvikling. Joakim er sivilingeniør med fordypning i eiendom og finans fra den Kongelige Tekniske Høgskole i Stockholm. Relevant bransjeerfaring: +20 år.
Andreas Friberg Director & Partner
Andreas Friberg har bred erfaring innen alle typer eiendomstransaksjoner. Han har deltatt i flere av de største transaksjonene i Norden, nylig Starwoods offentlige kjøp av Victoria Park og Castellums oppkjøp av Norrporten, og han begynte i Pangea i 2011. Andreas har en master i økonomi og administrasjon fra Universitetet i Stockholm. Relevant bransjeerfaring: +8 år.
Erik Høvik Director & Partner
Erik Høvik har erfaring fra noen av de største transaksjonene i Norden, i tillegg til finansiering, utviklingsprosjekter og strategisk rådgivning mot et bredt spekter av eiendomsinvestorer og eiere. Han har tidligere erfaring fra Vital Eiendoms (DNB) investeringsteam. Erik begynte i Pangea i 2011 og er Partner. Han er siviløkonom med fordypning i finans fra Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH). Relevant bransjeerfaring: +10 år
André Lundberg Head of Corporate Finance & Partner
André Lundberg har etablert og organisert mange av de største og mest komplekse eiendomstransaksjonene i Norden de siste 10 årene. Hans erfaring inkluderer alle typer transaksjoner, som finansiering, prosjektutvikling og strategisk rådgivning. André var en av grunnleggerne av Pangea i 2009, fra tidligere å ha vært partner i Lundberg & Partners, den gang en av de ledende rådgiverne i Sverige. André har utdannelse tilsvarende bachelor i økonomi og administrasjon fra Universitetet i Stockholm og den Kongelige Tekniske Høgskole i Stockholm. Relevant bransjeerfaring: +23 år.
Mikael Söderlundh Head of Research & Partner
Mikael Söderlundh har bred erfaring innen markedsanalyser av det nordiske eiendomsmarkedet, inkludert det noterte markedet sett i lys av selskapsstrategier og transaksjoner. Han har tidligere erfaring som Partner og leder for analyseavdelingen hos Leimdörfer (nå Nordanö) og begynte som Partner i Pangea i 2011. Mikael er siviløkonom og har en master i økonomi og administrasjon med fordypning i finans fra Handelshøyskolen i Stockholm. Relevant bransjeerfaring: +14 år.
Knut Waltré Director & Partner
Knut Waltré har bred erfaring innen alle typer eiendom transaksjoner og har vært aktiv på det svenske eiendomsmarkedet siden 2006. Han har tidligere arbeidet hos Leimdörfer (nå Nordanö) og Angermann og begynte i Pangea som Partner i 2016. Knut har en master i økonomi og administrasjon fra Universitetet i Uppsala. Relevant bransjeerfaring: +12 år.
Anders Buchardt Chairman of the board
Julia Bergqvist Associate
Julia Bergqvist har erfaring fra eiendomstransaksjoner innenfor flere segmenter. Hun jobbet hos Nordier Property Advisors i Stockholm før hun startet i Pangea i 2018. Julia har en bachelor i eiendom og finans fra den Kongelige Tekniske Høgskole i Stockholm. Relevant bransjeerfaring: +3 år.
Katharina Kerr Eckbo Resepsjonist
Katharina jobber som resepsjonist og møtekoordinator i Oslo. Hon begynte i Pangea i 2019 og har erfaring fra interiør og retail bransjen.
Emil Ekholm Analyst
Emil Ekholm har erfaring innen revisjon og konsulentvirksomhet i eiendom og byggebransjen. Han begynte i Pangea i 2019 og jobbet tidligere på EY. Ekholm har en Bachelor of Business Administration fra Stockholm Business School. Relevant bransjeerfaring: +2 år.
Andreas Fiskum Analyst
Andreas Fiskum har tidligere erfaring fra eiendomsbransjen fra Carnegie hvor han kombinerte studier med arbeid i deres Project Finance avdeling. Videre har han hatt eksponering mot ulike områder innen finans gjennom arbeid i Nordea Bank i Oslo og internship i oppstartsfondet Jubilee Capital Management i Singapore. Andreas begynte i Pangea i 2020 og besitter en master i finans fra National University of Singapore.
Magnus Grape Analyst
Magnus Grape startet som analytiker i Pangea i 2020. Han har tidligere vært intern i investeringsteamet til Fredensborg og i corporate-avdelingen til DNB i London. Magnus har en mastergrad i finans fra Norges Handelshøyskole (NHH).
Fredric Gylling Associate
Fredric Gylling har erfaring fra transaksjonsmarkedet og har jobbet med M&A, verdivurdering og tilrettelegging. Han begynte i Pangea i 2018 og har tidligere erfaring fra et Corporate Finance-selskap i Stockholm. Fredric har en master i økonomi og administrasjon fra Universitetet i Linköping og en internasjonal master i finans fra EADA Business School i Barcelona. Relevant bransjeerfaring: 4 år.
Cornelia Hals Analyst
Cornelia startet i Pangea i 2019 og jobber som analytiker. Hun har en bachelor fra Heriot-Watt University i Edinburgh og en Master i finans fra Handelshøyskolen BI i Oslo.
Roar Ingdal Director
Roar Ingdal har 30 års ledererfaring. Han har vært adm.direktør i First Hotels, Norlandia Hotels & Resorts, og hotell eiendomsselskapet Norgani. Roar var også flere år i konsernledelsen i Nordic Choice. Han har også vært styreleder i Oslofjord Property. Han var også Norden & Baltikum sjef for Royal Caribbean Cruise Line, og 5 år direktør for Visa Norge. Roar Ingdal har en Bachlor fra Norges Markedshøyskole, og flere Master of Mangement program innenfor strategi, påvirkning og ledelse.
Vetle Holt Johansen Associate
Vetle Holt Johansen er analytiker, og startet i Pangea i 2020. Han har tre års erfaring fra analyseavdelingen til Kepler Cheuvreux/Swedbank og et internship hos ABG Sundal Collier. Vetle har en mastergrad i Finans fra Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH).
Markus Linell Analyst
Markus har erfaring innen eiendomstransaksjoner og som kredittanalytiker. Han begynte i Pangea i 2019 etter fullført internship. Linell har en bachelor i eiendom og finans fra den Kongelige Tekniske Høgskole i Stockholm. Relevant bransjeerfaring: +1 år.
Hege Nilsen PA to the CEO & Event
Hege Nilsen arbeider som personlig assistent for CEO, i tillegg til events og administrasjon. Hun har 11 års erfaring fra SEB Enskilda som assistent ved Corporate Finance-avdelingen og for ledelsen. Hege har vært ansatt i Pangea siden oppstart i 2009.
Sandra Nordstrand Head of Administration
Sandra Nordstrand begynte som resepsjonist Pangea i 2004 (da Lundberg & Partners). De senere årene har hun vært kontorsjef. Hun har tidligere erfaring fra regnskapsavdelingen hos Fritidsresor AB, og som reiseleder i utlandet.
Moa Nyhlén Receptionist
Moa Nyhlén jobber som resepsjonist og møtekoordinator i Stockholm. Hun arbeidet tidligere hos XXL, i tillegg til at hun har resepsjonserfaring. Moa begynte i Pangea i 2018.
Aleksander Lee Olsen Head of Communications and Marketing
Aleksander Lee Olsen har jobbet som kommunikasjonsrådgiver og pressekontakt i Norges Bank Investment Management. Han har også erfaring fra Geelmuyden Kiese, der han jobbet med finansiell kommunikasjon og var involvert i flere eiendomstransaksjoner. Aleksander startet i Pangea i 2020, og er utdannet siviløkonom med fordypning i økonomisk styring fra Norges Handelshøyskole (NHH).
Christian Sahlström Associate
Christian Sahlström har erfaring innen rådgivning av eiendomstransaksjoner, nordisk markedsanalyse og finansielle løsninger. Han begynte i Pangea i 2018, og har tidligere jobbet for Savills. Christian er sivilingeniør, med fordypning i eiendom og finans fra den Kongelige Tekniske Høgskole i Stockholm. Relevant bransjeerfaring: +3 år.
Martin Schollin Director
Martin Schollin har jobbet med det svenske eiendomsmarkedet siden 1997. Han grunnla Tenzing og har arbeidet hos Catella og JLL. Martin begynte i Pangea 2019. Han er sivilingeniør fra den Kongelige Tekniske Høgskole i Stockholm og har studert økonomi på universitetet i Stockholm.
Sondre Aarseth Skjerven Associate
Sondre Aarseth Skjerven har arbeidet med en rekke transaksjoner på tvers av alle eiendomssegmenter, fra porteføljer til salg av enkelteiendommer. Han begynte i Pangea i 2016 og var tidligere ansatt ved et lokalt eiendomsselskap i Bergen. Sondre er siviløkonom med fordypning i finans fra Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH). Relevant bransjeerfaring: +3 år.
Sina Såtvedthagen Head of Administration
Sina Såtvedthagen arbeider som kontorsjef. Fra tidligere har hun 12 års erfaring fra SEB Enskilda som assistent ved Equity Research og Corporate Finance-avdelingen og som personlig assistent for CEO. Sina har vært ansatt i Pangea siden oppstart i 2009.
Victoria Tichit Associate
Victoria Tichit har omfattende erfaring med eiendoms- og porteføljevurderinger, kontraktsforhandlinger og hotellanalyser. Hun har tidligere jobbet for JLL Hotels & Hospitality i Paris og Obligo Real Estate i Oslo og begynte i Pangea i 2018. Victoria har en bachelor i International Hospitality Management med fordypning i eiendom og finans fra Ecole Hôtelière de Lausanne. Relevant bransjeerfaring: + 6 år.
Karin Tilja Graphic Designer
Karin Tilja har bred kunnskap innen print og digital layout. Hun begynte i Pangea i 2015 og har tidligere erfaring fra et digitalt produksjonsfirma og et stort svensk forlag. Karin er grafisk designer fra Berghs School of Communications i Stockholm.
Frida Tosterud Associate
Frida Tosterud har arbeidet med en rekke komplekse transaksjoner på tvers av alle eiendomssegmenter. Hun begynte i Pangea i 2016. Frida har en bachelor fra BI og en master i finans fra Hult International Business School i Boston. Relevant bransjeerfaring: + 2 år.
Elias Wiklund Analyst
Elias Wiklund startet i Pangea i 2020 og jobber som analytiker. Ved siden av studiene jobbet Elias med private equity i AIP Management, og har erfaring innen asset management og direkte investeringer i infrastruktur. Elias har en mastergrad i Finans og strategisk ledelse (FSM) fra Copenhagen Business School.
Christian Winther CFO
Christian Winther har 10 års erfaring som CFO og Partner i Teknoinvest – et anerkjent norsk Venture Capital-firma. Han har også erfaring fra PwC hvor han arbeidet med revisjon og rådgivning av store norske finansinstitusjoner, verdipapirfond og venturefond. Christian har vært hos Pangea som CFO siden 2010. Hen er siviløkonom og har en Executive MBA i finans, begge fra Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH).
Miriam Volden Resepsjonist
Miriam jobber som resepsjonist og møtekoordinator i Oslo. Hun begynte i Pangea i januar 2020 og har lang erfaring som fritidspedagog i Osloskolen.
Tobias Årfelt Associate
Tobias Årfelt har lang erfaring fra hotellrådgivning, han har jobbet med analyser, konseptutvikling, kontraktsforhandlinger og verdivurderinger. Tobias begynte i Pangea i 2018 og har tidligere arbeidet hos hotellrådgivningsfirmaet Annordia og det koreanske konglomerat GS Group. Tobias har en master i økonomi og administrasjon fra Universitetet i Stockholm og har studert mandarin på Jilin University i Kina. Relevant bransjeerfaring: 4 år.