Medarbeidere

Bård Bjølgerud CEO & Partner
Bård Bjølgerud har vært initiativtaker i mange av de største og mest komplekse eiendoms- og hotelltransaksjonene i Norden de siste +20 årene. Etter å ha ledet eiendomsteamet, Corporate Finance, SEB Enskilda, vært nestleder i SEB Enskilda og analysesjef i Alfred Berg/ABN Amro, grunnla han Pangea i 2009. Bård er siviløkonom med fordypning i finans fra Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH). Relevant bransjeerfaring: +25 år.
Joakim Arvius CEO Sweden & Partner
Joakim Arvius har jobbet med det svenske eiendomsmarkedet siden 1994, hovedsakelig med transaksjoner, og han kjenner bransjen svært godt. Han har tidligere erfaring fra Skanska AP Fastigheter (Vasakronan) og HSH Nordbank. Joakim kom til Pangea i 2006 (tidligere Lundberg & Partners), jobber som prosjektleder på større transaksjoner og har bred ekspertise innen eiendomsutvikling. Joakim er sivilingeniør med fordypning i eiendom og finans fra den Kongelige Tekniske Høgskole i Stockholm. Relevant bransjeerfaring: +25 år.
Håvard A. Nustad Director & Partner
Håvard A. Nustad har omfattende kunnskap om det norske og nordiske eiendomsmarkedet, med nærmere 20 års erfaring som rådgiver og profesjonell investor (Steen & Strøm). Han har initiert og jobbet med noen av de største eiendomstransaksjonene i Norge. Han har vært prosjektleder og investeringssjef i ABB Norsk Kabel, leder for Corporate Finance hos Orkla Finans (Fondsmegling), administrerende direktør i Steen & Strøm og administrerende direktør og Partner i DTZ i Norge. Siden 2010 har han vært Partner og Director i Pangea. Håvard har en master i økonomi og administrasjon og Høyere avdelings-eksamen med spesialisering i finans fra Norges Handelshøyskole i Bergen. Relevant bransjeerfaring: +30 år.
André Lundberg Head of Corporate Finance & Partner
André Lundberg har etablert og organisert mange av de største og mest komplekse eiendomstransaksjonene i Norden de siste 10 årene. Hans erfaring inkluderer alle typer transaksjoner, som finansiering, prosjektutvikling og strategisk rådgivning. André var en av grunnleggerne av Pangea i 2009, fra tidligere å ha vært partner i Lundberg & Partners, den gang en av de ledende rådgiverne i Sverige. André har utdannelse tilsvarende bachelor i økonomi og administrasjon fra Universitetet i Stockholm og den Kongelige Tekniske Høgskole i Stockholm. Relevant bransjeerfaring: +25 år.
Thomas Andersson Director & Partner
Thomas Andersson har bred erfaring fra corporate finance, hotellrelaterte transaksjoner og strategisk rådgivning. Han har vært involvert i de fleste av Pangeas corporate finance- og hotellrelaterte transaksjoner de siste årene. Thomas har arbeidet hos JLL Corporate Finance i London. Han begynte i Pangea i 2010, og har vært Partner siden 2014. Thomas har en bachelor i eiendom fra Chalmers Tekniske Høgskole og en master i finans fra Handelshøyskolen i Göteborg. Relevant bransjeerfaring: +15 år.
Andreas Friberg Director & Partner
Andreas Friberg har bred erfaring innen alle typer eiendomstransaksjoner. Han har deltatt i flere av de største transaksjonene i Norden, nylig Starwoods offentlige kjøp av Victoria Park og Castellums oppkjøp av Norrporten, og han begynte i Pangea i 2011. Andreas har en master i økonomi og administrasjon fra Universitetet i Stockholm. Relevant bransjeerfaring: +10 år.
Erik Høvik Director & Partner
Erik Høvik har erfaring fra noen av de største transaksjonene i Norden, i tillegg til finansiering, utviklingsprosjekter og strategisk rådgivning mot et bredt spekter av eiendomsinvestorer og eiere. Han har tidligere erfaring fra Vital Eiendoms (DNB) investeringsteam. Erik begynte i Pangea i 2011 og er Partner. Han er siviløkonom med fordypning i finans fra Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH). Relevant bransjeerfaring: +10 år
Martin Schollin Director & Partner
Martin Schollin har jobbet med det svenske eiendomsmarkedet siden 1997. Han grunnla Tenzing og har arbeidet hos Catella og JLL. Martin begynte i Pangea 2019. Han er sivilingeniør fra den Kongelige Tekniske Høgskole i Stockholm og har studert økonomi på universitetet i Stockholm. Relevant bransjeerfaring: +25 år.
Mikael Söderlundh Head of Research & Partner
Mikael Söderlundh har bred erfaring innen markedsanalyser av det nordiske eiendomsmarkedet, inkludert det noterte markedet sett i lys av selskapsstrategier og transaksjoner. Han har tidligere erfaring som Partner og leder for analyseavdelingen hos Leimdörfer (nå Nordanö) og begynte som Partner i Pangea i 2011. Mikael er siviløkonom og har en master i økonomi og administrasjon med fordypning i finans fra Handelshøyskolen i Stockholm. Relevant bransjeerfaring: +15 år.
Niklas Styrvold Andersen Senior Business Controller
Niklas har erfaring fra revisjon og rådgivning i eiendomsbransjen. Han begynte i Pangea i 2021, og jobbet tidligere i BDO avdeling Eiendom. Niklas er siviløkonom med spesialisering i finansiell økonomi fra Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH).
Max Bartholdsson Associate Director
Max Bartholdsson har erfaring med både M&A og finansiell due dilligence fra flere eiendomssegmenter. Han har tidligere jobbet i PwC, Deals Corporate Finance, og har en bachelorgrad i bedriftsøkonomi fra Handelshøyskolen på Gøteborgs universitet. Relevant bransjeerfaring: +6 år.
Julia Bergqvist Director
Julia Bergqvist har erfaring fra eiendomstransaksjoner innenfor flere segmenter. Hun jobbet hos Nordier Property Advisors i Stockholm før hun startet i Pangea i 2018. Julia har en bachelor i eiendom og finans fra den Kongelige Tekniske Høgskole i Stockholm. Relevant bransjeerfaring: +5 år.
Katharina Kerr Eckbo Resepsjonist
Katharina jobber som resepsjonist og møtekoordinator i Oslo. Hon begynte i Pangea i 2019 og har erfaring fra interiør og retail bransjen.
Andreas Fiskum Associate
Andreas Fiskum har tidligere erfaring fra eiendomsbransjen fra Carnegie hvor han kombinerte studier med arbeid i deres Project Finance avdeling. Videre har han hatt eksponering mot ulike områder innen finans gjennom arbeid i Nordea Bank i Oslo og internship i oppstartsfondet Jubilee Capital Management i Singapore. Andreas begynte i Pangea i 2020 og besitter en master i finans fra National University of Singapore. Relevant bransjeerfaring: +2 år.
Alexander Frønsdal Associate
Alexander Frønsdal startet i Pangea i 2021. Han har tidligere erfaring fra aksjeanalyse i Handelsbanken Capital Markets, hvor han dekket selskaper innenfor eiendomssektoren. Før det jobbet Alexander som Treasurer i Handelsbanken. Alexander har en mastergrad i Finans fra Norges Handelshøyskole (NHH) og er sertifisert renteanalytiker fra Norske Finansanalytikeres Forening (NFF). Relevant bransjeerfaring: +4 år.
Fredric Gylling Associate
Fredric Gylling har erfaring fra transaksjonsmarkedet og har jobbet med M&A, verdivurdering og tilrettelegging. Han begynte i Pangea i 2018 og har tidligere erfaring fra et Corporate Finance-selskap i Stockholm. Fredric har en master i økonomi og administrasjon fra Universitetet i Linköping og en internasjonal master i finans fra EADA Business School i Barcelona. Relevant bransjeerfaring: +6 år.
Roar Ingdal Director
Roar Ingdal har 30 års ledererfaring. Han har vært adm.direktør i First Hotels, Norlandia Hotels & Resorts, og hotell eiendomsselskapet Norgani. Roar var også flere år i konsernledelsen i Nordic Choice. Han har også vært styreleder i Oslofjord Property. Han var også Norden & Baltikum sjef for Royal Caribbean Cruise Line, og 5 år direktør for Visa Norge. Roar Ingdal har en Bachlor fra Norges Markedshøyskole, og flere Master of Mangement program innenfor strategi, påvirkning og ledelse. Relevant bransjeerfaring: +20 år.
Mathilda Ingelgård Associate
Mathilda Ingelgård har erfaring fra eiendomstransaksjoner innenfor flere segmenter. Hun jobbet hos Nordier Property Advisors i Stockholm før hun startet i Pangea i 2021. Ingelgård har en master i eiendom og finans fra den Kongelige Tekniske Høgskole i Stockholm. Relevant bransjeerfaring: +3 år.
Mario Ishak Analyst
Mario Ishak har erfaring fra eiendomstransaksjoner. Før han begynte i Pangea i 2022, jobbet Ishak på Catella Corporate Finance som deltidsanalytiker. Ishak har en master i eiendom og finans fra den Kongelige Tekniske Høgskole i Stockholm.
Vetle Holt Johansen Associate Director
Vetle Holt Johansen startet i Pangea i 2020. Han har tre års erfaring fra analyseavdelingen til Kepler Cheuvreux/Swedbank og et internship hos ABG Sundal Collier. Vetle har en mastergrad i Finans fra Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH). Relevant bransjeerfaring: +5 år.
Linn Källum Analyst
Linn Källum har erfaring fra eiendomstransaksjoner innenfor flere segmenter. Hun har også erfaring med fond- og finansrett, samt eiendomsrelatert skatt. Før hun begynte i Pangea i 2020, jobbet Källum i New Property Transaktion i Stockholm. Linn har en mastergrad i forretningsjus fra Universitetet i Linköping. Relevant bransjeerfaring: +3 år.
Markus Linell Associate Director
Markus har erfaring innen eiendomstransaksjoner og som kredittanalytiker. Han begynte i Pangea i 2019 etter fullført internship. Linell har en bachelor i eiendom og finans fra den Kongelige Tekniske Høgskole i Stockholm. Relevant bransjeerfaring: +3 år.
Hege Nilsen PA to the CEO & Event
Hege Nilsen arbeider som personlig assistent for CEO, i tillegg til events og administrasjon. Hun har 11 års erfaring fra SEB Enskilda som assistent ved Corporate Finance-avdelingen og for ledelsen. Hege har vært ansatt i Pangea siden oppstart i 2009.
Henrik Granström Board Member
Henrik Granström har lång erfarenhet som VD och styrelseledamot på Newsec AB och som partner på Stronghold Invest AB i mer än 16 år. Han har också varit VD och styrelseledamot på Datscha och arbetat på McKinsey & Company. Han har haft ett antal styrelseuppdrag, bland annat i Novi Real Estate, Elbilio AB och Fyrfasen Energi AB. Granström är utbildad civilingenjör från Umeå Universitet, och har en Master of Business Administration från Chalmers University of Technology.
Sandra Nordstrand HR & Head of Administration
Sandra Nordstrand begynte som resepsjonist Pangea i 2004 (da Lundberg & Partners). De senere årene har hun vært kontorsjef. Hun har tidligere erfaring fra regnskapsavdelingen hos Fritidsresor AB, og som reiseleder i utlandet.
Moa Nyhlén Administration & Reception
Moa Nyhlén jobber som resepsjonist og møtekoordinator i Stockholm. Hun arbeidet tidligere i butikk, i tillegg til at hun har resepsjonserfaring. Moa begynte i Pangea i 2018.
Klaus-Anders Nysteen Chairman
Klaus-Anders Nysteen har vært administrerende direktør i Kredinor siden mars 2022. Han kom fra tilsvarende stilling i Hoist Finance og har også vært styreleder i Bank Norwegian. Han har tidligere jobbet i blant annet Entra Eiendom AS, Nordic Capital, Lindorff Group, Statoil Fuel & Retail ASA og som administrerende direktør i Storebrand Bank ASA. Han har lang erfaring fra en rekke styreverv, blant annet i Webstep ASA og Asset Buyout Partners AS. Nysteen er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH).
Aleksander Lee Olsen Head of Communications
Aleksander Lee Olsen har jobbet som kommunikasjonsrådgiver og pressekontakt i Norges Bank Investment Management. Han har også erfaring fra Geelmuyden Kiese, der han jobbet med finansiell kommunikasjon og var involvert i flere eiendomstransaksjoner. Aleksander startet i Pangea i 2020, og er utdannet siviløkonom med fordypning i økonomisk styring fra Norges Handelshøyskole (NHH). Relevant bransjeerfaring: +7 år.
Christian Sahlström Associate Director
Christian Sahlström har erfaring innen rådgivning av eiendomstransaksjoner, nordisk markedsanalyse og finansielle løsninger. Han begynte i Pangea i 2018, og har tidligere jobbet for Savills. Christian er sivilingeniør, med fordypning i eiendom og finans fra den Kongelige Tekniske Høgskole i Stockholm. Relevant bransjeerfaring: +5 år.
John Petersson Analyst
John Petersson har erfaring fra eiendomstransaksjoner innenfor flere segmenter. Han jobbet hos Nordier Property Advisors i Stockholm før han startet i Pangea ved årsskiftet 2021/2022. Petersson har en master i eiendom og finans fra den Kongelige Tekniske Høgskole i Stockholm. Relevant bransjeerfaring: +1 år.
Daniella Svensson Analyst
Daniella startet i Pangea i 2021. Hun har vært Summer Intern og jobbet deltid i Pangea siden mars 2019. Hun har en master i ingeniørfag med fokus på eiendomsøkonomi og finans fra den Kongelige Tekniske Høgskole og en bachelor i økonomi og administrasjon fra Stockholm Handelshøyskole. Relevant bransjeerfaring: +1 år
Sina Såtvedthagen Head of Administration
Sina Såtvedthagen arbeider som kontorsjef. Fra tidligere har hun 12 års erfaring fra SEB Enskilda som assistent ved Equity Research og Corporate Finance-avdelingen og som personlig assistent for CEO. Sina har vært ansatt i Pangea siden oppstart i 2009.
Victoria Tichit Associate Director
Victoria Tichit har omfattende erfaring med eiendoms- og porteføljevurderinger, kontraktsforhandlinger og hotellanalyser. Hun har tidligere jobbet for JLL Hotels & Hospitality i Paris og Obligo Real Estate i Oslo og begynte i Pangea i 2018. Victoria har en bachelor i International Hospitality Management med fordypning i eiendom og finans fra Ecole Hôtelière de Lausanne. Relevant bransjeerfaring: +9 år.
Karin Tilja Graphic Designer
Karin Tilja har bred kunnskap innen print og digital layout. Hun begynte i Pangea i 2015 og har tidligere erfaring fra et digitalt produksjonsfirma og et stort svensk forlag. Karin er grafisk designer fra Berghs School of Communications i Stockholm.
Frida Tosterud Grov Associate Director
Frida Tosterud Grov har arbeidet med en rekke komplekse transaksjoner på tvers av alle eiendomssegmenter. Hun begynte i Pangea i 2016. Frida har en bachelor fra BI og en master i finans fra Hult International Business School i Boston. Relevant bransjeerfaring: +5 år.
Christofer Pool Wiklund Analyst
Christofer Pool Wiklund har erfaring fra eiendomstransaksjoner. Før han begynte i Pangea i 2022, jobbet Pool Wiklund i PwC Corporate Finance Real Estate som intern i Stockholm. Han har en master i ingeniørfag med fokus på eiendomsøkonomi og finans fra den Kongelige Tekniske Høgskole og en bachelor i økonomi og administrasjon fra Stockholm Universitet.
Elias Wiklund Associate
Elias Wiklund startet i Pangea i 2020 og jobber som analytiker. Ved siden av studiene jobbet Elias med private equity i AIP Management, og har erfaring innen asset management og direkte investeringer i infrastruktur. Elias har en mastergrad i Finans og strategisk ledelse (FSM) fra Copenhagen Business School. Relevant bransjeerfaring: +1 år.
Charlotte Victoria Uppard Resepsjonist
Christian Winther CFO
Christian Winther har 10 års erfaring som CFO og Partner i Teknoinvest – et anerkjent norsk Venture Capital-firma. Han har også erfaring fra PwC hvor han arbeidet med revisjon og rådgivning av store norske finansinstitusjoner, verdipapirfond og venturefond. Christian har vært hos Pangea som CFO siden 2010. Hen er siviløkonom og har en Executive MBA i finans, begge fra Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH).
Terje A. Pettersen Managing Director & Partner
Pangea Debt Advisory AS
Terje A. Pettersen har mer enn 25 års erfaring fra Debt Capital Markets i Norden og var en av grunnleggerne av Pangea Debt Advisory i august 2021. Han har jobbet i SEB de siste 10 årene og vært en del av ledergruppen i både SEB Norge og Investment Banking-enheten. Pettersen har også vært Head of Debt Capital & Partner i ABG Sundal Collier i 4 år og hatt en rekke ledende stillinger over en 12-årsperiode i DNB, deriblant Head of Commercial Real Estate. Han er utdannet siviløkonom, med hovedfag i finans, og en Executive MBA i finans begge fra Norges Handelshøyskole (NHH). Relevant bransjeerfaring: +25 år.
Viggo Bekker Ståhl Viggo Bekker Ståhl
Pangea Debt Advisory AB
Viggo Bekker Ståhl har nærmere 15 års erfaring fra eiendomsfinansiering og bank- og finanslovgivning, og leder Pangea Debt Advisory AB i Sverige fra vårt Stockholms-kontor. Bekker Ståhl kommer fra stillingen som Head of Nordics - Debt & Structured Finance i CBRE. Han har jobbet 6 år i Aareal Bank i både Stockholm og ved hovedkontoret i Wiesbaden, hvor han var ansvarlig for tilrettelegging og strukturering av eiendomstransaksjoner i Norden. Bekker Ståhl har også jobbet 8 år med juridisk rådgivning i de nordiske advokatfirmaene Hannes Snellmann og Vinge i både Sverige og Finland. Han er en Master of Laws fra Universitetet i Stockholm. Relevant bransjeerfaring +14 år.
Ola Aukan Velund Associate
Pangea Debt Advisory AS
Ola Velund startet i Pangea Debt Advisory i desember 2021. Han har tidligere erfaring fra Barrick Gold Corporation som Analytiker og fra SEB hvor han jobbet som Associate i eiendomsteamet innenfor corporate banking. Ola har en master i finans fra Grenoble Ecole de Management. Relevant bransjeerfaring: +4 år
John Stene Director & Partner
Pangea Debt Advisory AS
John Stene har lang erfaring fra Debt Capital Markets i Norden og var en av grunnleggerne av Pangea Debt Advisory i august 2021. Han kommer fra stillingen som Vice President, Corporate & Institutional Advisory i Swedbank hvor han har jobbet i mer enn 11 år. Stene har jobbet innenfor Investment Banking de siste 10 årene, samt et år ved Swedbanks hovedkontor i Stockholm hvor han var med på å gjenoppbygge Swedbanks DCM High Yield origination team, med spesielt fokus på eiendomstransaksjoner. Han har en MBA i International Business og en MSc i finans fra University of Denver. Relevant bransjeerfaring: +12 år.
Arnstein Rød Managing Director & Partner
Pangea Project Finance
Arnstein Rød har lang erfaring innenfor tilrettelegging og syndikering av alle typer næringseiendom i Norge og Sverige. Etter å ha vært ansvarlig for og ledet syndikeringsteamet innenfor Investment Banking i DNB Markets i mer enn 20 år, var han med å etablere Pangea Project Finance i januar 2021. Arnstein er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH) og Handelshøyskolen Stockholm. Relevant bransjeerfaring: +20 år.
Viktor Myhre Associate Director & Partner
Pangea Project Finance
Viktor Myhre har jobbet med en rekke komplekse transaksjoner på tvers av alle eiendomssegmenter, fra kjøp og salg av porteføljer til kjøp av enkelteiendommer. Han var med på å etablere og startet i Pangea Project Finance i januar 2021. Myhre har tre års erfaring fra eiendomsteamet i Investment Banking avdelingen til DNB Markets. Viktor er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI i Oslo. Relevant bransjeerfaring: +3 år.
Sondre Aarseth Skjerven Associate Director
Pangea Project Finance
Sondre Aarseth Skjerven startet i Pangea Project Finance i januar 2022. Han har jobbet i Pangea Property Partners siden 2016 og jobbet med flere av selskapets største transaksjoner de siste fem årene, alt fra porteføljer og selskaper til salg av enkelteiendommer. Han var tidligere ansatt ved et lokalt eiendomsselskap i Bergen, og er utdannet siviløkonom med fordypning i finans fra Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH). Relevant bransjeerfaring: +6 år.
Dino Ligonja Associate
Pangea Project Finance
Dino Ligonja startet i Pangea Project Finance i mai 2021. Han har tidligere erfaring fra Nordea Markets Copenhagen som Senior Business Analytiker og fra Copenhagen Infrastructure Partners som analytiker. Han har også startet selskapet EasyMoving. Dino har en master i økonomi og finans fra Copenhagen Business School. Relevant bransjeerfaring: +3 år