Uavhengig og eid av partnere

Pangea Property Partners er partnereid og dermed helt uavhengig. Samtlige deleiere arbeider aktivt i virksomheten, og vi er et enhetlig selskap uansett hvilket land vi opererer i. Det gir oss en unik posisjon i det nordiske rådgivningsmarkedet, uten å være koblet til eksterne aktører.

Vi har fullt fokus på transaksjonen.

Historie

Pangea Property Partners ble opprettet gjennom et samarbeid mellom Lundberg & Partners og SEB Enskilda i Oslo. De to teamene kompletterte hverandre godt, med Lundberg & Partners sin brede kompetanse fra eiendomsmarkedet, kombinert med Enskildas sterke og finansielt drevne gjennomføringskraft.

Siden sammenslåingen i 2009 har Pangea gjennomført over 350 transaksjoner med en underliggende eiendomsverdi tilsvarende omtrent 35 milliarder euro, inklusive flere av de største transaksjonene i Norden. Grunnleggerne er fortsatt aktive i selskapet og tilfører virksomheten fokus, stabilitet og erfaring.

Til utvalgte transaksjoner

Landsansvarlig

Bård Bjølgerud Administrerende Direktør
Håvard A. Nustad Ansvarlig Norge
Joakim Arvius Ansvarlig Sverige
Thomas Andersson Ansvarlig London

Styret

Klaus-Anders Nysteen Styreleder
Klaus-Anders Nysteen har vært administrerende direktør i Kredinor siden mars 2022. Han kom fra tilsvarende stilling i Hoist Finance og har også vært styreleder i Bank Norwegian. Han har tidligere jobbet i blant annet Entra Eiendom AS, Nordic Capital, Lindorff Group, Statoil Fuel & Retail ASA og som administrerende direktør i Storebrand Bank ASA. Han har lang erfaring fra en rekke styreverv, blant annet i Webstep ASA og Asset Buyout Partners AS. Nysteen er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH).
Bård Bjølgerud Styremedlem
Bård Bjølgerud har vært initiativtaker i mange av de største og mest komplekse eiendoms- og hotelltransaksjonene i Norden de siste +20 årene. Etter å ha ledet eiendomsteamet, Corporate Finance, SEB Enskilda, vært nestleder i SEB Enskilda og analysesjef i Alfred Berg/ABN Amro, grunnla han Pangea i 2009. Bård er siviløkonom med fordypning i finans fra Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH). Relevant bransjeerfaring: +25 år.
André Lundberg Styremedlem
André Lundberg har etablert og organisert mange av de største og mest komplekse eiendomstransaksjonene i Norden de siste 10 årene. Hans erfaring inkluderer alle typer transaksjoner, som finansiering, prosjektutvikling og strategisk rådgivning. André var en av grunnleggerne av Pangea i 2009, fra tidligere å ha vært partner i Lundberg & Partners, den gang en av de ledende rådgiverne i Sverige. André har utdannelse tilsvarende bachelor i økonomi og administrasjon fra Universitetet i Stockholm og den Kongelige Tekniske Høgskole i Stockholm. Relevant bransjeerfaring: +25 år.
Håvard A. Nustad Styremedlem
Håvard A. Nustad har omfattende kunnskap om det norske og nordiske eiendomsmarkedet, med nærmere 20 års erfaring som rådgiver og profesjonell investor (Steen & Strøm). Han har initiert og jobbet med noen av de største eiendomstransaksjonene i Norge. Han har vært prosjektleder og investeringssjef i ABB Norsk Kabel, leder for Corporate Finance hos Orkla Finans (Fondsmegling), administrerende direktør i Steen & Strøm og administrerende direktør og Partner i DTZ i Norge. Siden 2010 har han vært Partner og Director i Pangea. Håvard har en master i økonomi og administrasjon og Høyere avdelings-eksamen med spesialisering i finans fra Norges Handelshøyskole i Bergen. Relevant bransjeerfaring: +30 år.
Joakim Arvius Styremedlem
Joakim Arvius har jobbet med det svenske eiendomsmarkedet siden 1994, hovedsakelig med transaksjoner, og han kjenner bransjen svært godt. Han har tidligere erfaring fra Skanska AP Fastigheter (Vasakronan) og HSH Nordbank. Joakim kom til Pangea i 2006 (tidligere Lundberg & Partners), jobber som prosjektleder på større transaksjoner og har bred ekspertise innen eiendomsutvikling. Joakim er sivilingeniør med fordypning i eiendom og finans fra den Kongelige Tekniske Høgskole i Stockholm. Relevant bransjeerfaring: +25 år.
Henrik Granström Ledamot
Henrik Granström har lång erfarenhet som VD och styrelseledamot på Newsec AB och som partner på Stronghold Invest AB i mer än 16 år. Han har också varit VD och styrelseledamot på Datscha och arbetat på McKinsey & Company. Han har haft ett antal styrelseuppdrag, bland annat i Novi Real Estate, Elbilio AB och Fyrfasen Energi AB. Granström är utbildad civilingenjör från Umeå Universitet, och har en Master of Business Administration från Chalmers University of Technology.
Mikael Söderlundh Varamedlem
Mikael Söderlundh har bred erfaring innen markedsanalyser av det nordiske eiendomsmarkedet, inkludert det noterte markedet sett i lys av selskapsstrategier og transaksjoner. Han har tidligere erfaring som Partner og leder for analyseavdelingen hos Leimdörfer (nå Nordanö) og begynte som Partner i Pangea i 2011. Mikael er siviløkonom og har en master i økonomi og administrasjon med fordypning i finans fra Handelshøyskolen i Stockholm. Relevant bransjeerfaring: +15 år.
Erik Høvik Varamedlem
Erik Høvik har erfaring fra noen av de største transaksjonene i Norden, i tillegg til finansiering, utviklingsprosjekter og strategisk rådgivning mot et bredt spekter av eiendomsinvestorer og eiere. Han har tidligere erfaring fra Vital Eiendoms (DNB) investeringsteam. Erik begynte i Pangea i 2011 og er Partner. Han er siviløkonom med fordypning i finans fra Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH). Relevant bransjeerfaring: +10 år