Tilbyder av uavhengig gjeldsrådgivning i Norden

Pangea Debt Advisory er en integrert del av Pangea Property Partners.

Teamet vårt er en helt uavhengig gjeldsrådgiver uten egen balanse, i tillegg til å være produktnøytral. Hovedmålgruppen er både nye og eksisterende kunder i eiendomssektoren, men også nye kunder i andre sektorer.

Vårt mål er å sikre best mulig vilkår for våre kunder for å støtte oppunder selskapets egenkapitalhistorie. Fokus vil være på å tilrettelegge, rådgi og strukturere gjeldstransaksjoner inkludert kapitalinnhentingsstrategi for fremmedkapitalen der alle relevante parametere vil bli adressert. Det overordnede målet er å optimalisere forholdet mellom fremmed- og egenkapital for å sikre at kunden har den strategiske og operasjonelle fleksibiliteten som er nødvendig for å gjennomføre sin strategiske plan.

Debt Advisory-teamet er basert i Oslo og Stockholm.

Terje A. Pettersen er Managing Director og Partner i Pangea Debt Advisory. Han har en sterk track record fra Debt Capital Markets og Debt Advisory i Norden over to tiår. Sammen med John Stene, Director og Partner, har de nesten 40 års erfaring fra dette markedet.

Pangea Debt Advisory ble etablert i 2021 med virksomhet i Oslo.

Ta gjerne kontakt med teamet nedenfor.

Terje A. Pettersen Managing Director & Partner
Pangea Debt Advisory AS
Terje A. Pettersen har mer enn 25 års erfaring fra Debt Capital Markets i Norden og var en av grunnleggerne av Pangea Debt Advisory i august 2021. Han har jobbet i SEB de siste 10 årene og vært en del av ledergruppen i både SEB Norge og Investment Banking-enheten. Pettersen har også vært Head of Debt Capital & Partner i ABG Sundal Collier i 4 år og hatt en rekke ledende stillinger over en 12-årsperiode i DNB, deriblant Head of Commercial Real Estate. Han er utdannet siviløkonom, med hovedfag i finans, og en Executive MBA i finans begge fra Norges Handelshøyskole (NHH). Relevant bransjeerfaring: +25 år.
Viggo Bekker Ståhl Viggo Bekker Ståhl
Pangea Debt Advisory AB
Viggo Bekker Ståhl har nærmere 15 års erfaring fra eiendomsfinansiering og bank- og finanslovgivning, og leder Pangea Debt Advisory AB i Sverige fra vårt Stockholms-kontor. Bekker Ståhl kommer fra stillingen som Head of Nordics - Debt & Structured Finance i CBRE. Han har jobbet 6 år i Aareal Bank i både Stockholm og ved hovedkontoret i Wiesbaden, hvor han var ansvarlig for tilrettelegging og strukturering av eiendomstransaksjoner i Norden. Bekker Ståhl har også jobbet 8 år med juridisk rådgivning i de nordiske advokatfirmaene Hannes Snellmann og Vinge i både Sverige og Finland. Han er en Master of Laws fra Universitetet i Stockholm. Relevant bransjeerfaring +14 år.
John Stene Director & Partner
Pangea Debt Advisory AS
John Stene har lang erfaring fra Debt Capital Markets i Norden og var en av grunnleggerne av Pangea Debt Advisory i august 2021. Han kommer fra stillingen som Vice President, Corporate & Institutional Advisory i Swedbank hvor han har jobbet i mer enn 11 år. Stene har jobbet innenfor Investment Banking de siste 10 årene, samt et år ved Swedbanks hovedkontor i Stockholm hvor han var med på å gjenoppbygge Swedbanks DCM High Yield origination team, med spesielt fokus på eiendomstransaksjoner. Han har en MBA i International Business og en MSc i finans fra University of Denver. Relevant bransjeerfaring: +12 år.
Ola Aukan Velund Associate
Pangea Debt Advisory AS
Ola Velund startet i Pangea Debt Advisory i desember 2021. Han har tidligere erfaring fra Barrick Gold Corporation som Analytiker og fra SEB hvor han jobbet som Associate i eiendomsteamet innenfor corporate banking. Ola har en master i finans fra Grenoble Ecole de Management. Relevant bransjeerfaring: +4 år