Tilrettelegger investeringsmuligheter i nordisk næringseiendom

Pangea Project Finance er et uavhengig søsterselskap av Pangea Property Partners.

Våre tjenester dekker hele tilretteleggingsprosessen på kjøpersiden, fra etablerings- og forvaltningsrådgivning til strukturering og forhandlinger av komplekse transaksjoner.

Basert i Oslo, identifiserer selskapet investeringsmuligheter innen næringseiendom på tvers av segmenter i de nordiske landene. Vi henter egenkapital og tilrettelegger gjeldsfinansiering for et bredt utvalg av investorer, inkludert bilaterale transaksjoner, club deals og større industrielle M&A-transaksjoner.

Våre kunder er industrielle selskaper, private equity-fond, institusjonelle investorer, private investorer og familier. Teamet vårt består av bransjeeksperter med betydelig transaksjonserfaring fra den nordiske eiendomssektoren.

 

Arnstein Rød er Managing Director og Partner i Pangea Project Finance. Han har jobbet mer enn 20 år i DNB Markets og har vært ansvarlig for eiendomssyndikering i mer enn et tiår. Han har gjennomført mer enn 200 eiendomstransaksjoner til en verdi av over 40 milliarder kroner, hvorav 30 transaksjoner verdt om lag 10 milliarder kroner er gjennomført de siste tre årene.

Pangea Project Finance ble etablert i 2021 med hovedkontor i Oslo.

Ta gjerne kontakt med teamet nedenfor.

Team

Arnstein Rød Managing Director & Partner
Pangea Project Finance
Arnstein Rød har lang erfaring innenfor tilrettelegging og syndikering av alle typer næringseiendom i Norge og Sverige. Etter å ha vært ansvarlig for og ledet syndikeringsteamet innenfor Investment Banking i DNB Markets i mer enn 20 år, var han med å etablere Pangea Project Finance i januar 2021. Arnstein er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH) og Handelshøyskolen Stockholm. Relevant bransjeerfaring: +20 år.
Viktor Myhre Associate Director
Pangea Project Finance
Viktor Myhre har jobbet med en rekke komplekse transaksjoner på tvers av alle eiendomssegmenter, fra kjøp og salg av porteføljer til kjøp av enkelteiendommer. Han var med på å etablere og startet i Pangea Project Finance i januar 2021. Myhre har tre års erfaring fra eiendomsteamet i Investment Banking avdelingen til DNB Markets. Viktor er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI i Oslo. Relevant bransjeerfaring: +3 år.
Sondre Aarseth Skjerven Associate Director
Pangea Project Finance
Sondre Aarseth Skjerven startet i Pangea Project Finance i januar 2022. Han har jobbet i Pangea Property Partners siden 2016 og jobbet med flere av selskapets største transaksjoner de siste fem årene, alt fra porteføljer og selskaper til salg av enkelteiendommer. Han var tidligere ansatt ved et lokalt eiendomsselskap i Bergen, og er utdannet siviløkonom med fordypning i finans fra Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH). Relevant bransjeerfaring: +6 år.
Dino Ligonja Associate
Pangea Project Finance
Dino Ligonja startet i Pangea Project Finance i mai 2021. Han har tidligere erfaring fra Nordea Markets Copenhagen som Senior Business Analytiker og fra Copenhagen Infrastructure Partners som analytiker. Han har også startet selskapet EasyMoving. Dino har en master i økonomi og finans fra Copenhagen Business School. Relevant bransjeerfaring: +3 år